اخبارنمایشگاهمصاحبهاطلاعیه
دکتر کامکار: جوانان سرمایه اصلی آینده صنعت زیبایی کشور هستند
۲۴ آبان ۱۴۰۴فرخ ده بزرگی
دکتر کامکار: جوانان سرمایه اصلی آینده صنعت زیبایی کشور هستند

دکتر محمدمهدی کامکار، چهره ماندگار صنعت آرایشی و بهداشتی و پژوهشگر باسابقه حوزه آرایشی و بهداشتی، در گفت‌وگو با خبرنگار کازمتیک نیوز با اشاره به ریشه‌های شکل‌گیری این صنعت در ایران گفت: «در بهار سال 1315، در خیابان ناصرخسرو تهران و با همت دو چهره تحصیل‌کرده در انگلستان و فرانسه پایه‌های نخستین صنعت مدرن آرایشی و بهداشتی کشور بنا نهاده شد.»

او افزود: مجموعه عطرآگین و گروه دکتر کامکار در اردیبهشت و خرداد سال آینده 90 سال فعالیت را پشت سر می‌گذارد و وارد دهه پایانی یک قرن توسعه و تولید می‌شود؛ افتخاری که با تلاش نسل جوان می‌تواند به یک میراث ملی و ماندگار تبدیل شود.»

کامکار با اشاره به تجربه‌های علمی و پژوهشی خود در سال‌های گذشته گفت: «در حوزه تحقیق، آموزش و تولید، دستاوردهایی داشتم که طی ده سال اخیر تصمیم گرفتم آن‌ها را به محصولاتی تبدیل کنم که نیاز بخشی از جامعه را تأمین کند.»
به گفته وی، ده محصول آرایشی و بهداشتی جدید بر اساس این پژوهش‌ها توسعه یافته و قرار است در نمایشگاه پیش‌رو در معرض دید متخصصان، تولیدکنندگان و مردم قرار گیرد.

او همچنین بر ضرورت ارتقای کیفیت و کاهش هزینه تولید برای رقابت‌پذیری برندهای ایرانی تأکید کرد و گفت: اگر کیفیت را بالا ببریم و قیمت تمام‌شده را اصلاح کنیم، قطعاً می‌توانیم با کشورهایی مانند ترکیه، هند، پاکستان و امارات رقابت کنیم. این سرزمین تمام ظرفیت لازم را دارد و نسل جوان ما دارایی بزرگ این صنعت است.»

کامکار با انتقاد از برخی چالش‌های ساختاری در کشور گفت: «برای عبور از مشکلات موجود، نیاز به همکاری مردم و دولت آقای پزشکیان داریم. اگر این همراهی شکل نگیرد، صنعت آرایشی و بهداشتی با ضعف‌های بیشتر مواجه می‌شود.»

او در پایان تأکید کرد: در این کشور شخصیت‌های علمی فراوانی وجود دارند که بی‌سروصدا کار می‌کنند و امروز افتخار صنعت زیبایی ایران هستند. امیدوارم با همدلی و تصمیم‌گیری درست، مسیر توسعه این صنعت ادامه یابد